• Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Vind jouw showroomkeuken

Je zoekt jouw droomkeuken op Showroomkeukenkopen.nl  daar vind je het grootste aanbod showroomkeukens van heel Nederland. Je maakt een selectie op basis van de prijs, kleur en de stijl. Ook de opstelling is natuurlijk van belang, maar deze kun je altijd aanpassen naar iets wat beter past bij jouw situatie. Zo maken we van een eilandkeuken met een paar eenvoudige handelingen een rechte of hoekkeuken! Ook is het wisselen van apparaten relatief eenvoudig. Lees hieronder hoe je jouw showroomkeuken kunt aanpassen.

Opstelling

Zie je een showroomkeuken naar wens, maar is de keukenopstelling niet helemaal wat je zoekt? Dan is het mogelijk om de showroomkeuken in een andere opstelling te maken. Dit doen we bijvoorbeeld door een nieuw werkblad te plaatsen. Het ene materiaal is in sommige opstellingen net wat gunstiger dan het andere materiaal. Ook passen we opstellingen aan door het verwijderen van kasten of juist het bijkopen van passende kasten. Deze kasten kunnen, mits het mogelijk is, in dezelfde kleur bijgekocht worden. Bovendien kun je ook kiezen voor een mooie contrasterende kleur voor een uniek, speels effect. Het plaatsen van extra kasten brengt wel extra kosten met zich mee. Tot slot is het qua opstelling ook mogelijk om een muur of koof te plaatsen. Hierdoor is de keukenopstelling eenvoudig te veranderen.

Afmetingen

Bij Showroomkeukenkopen.nl hebben we showroomkeukens in diverse afmetingen. Is de showroomkeuken te groot of te klein voor jouw ruimte? Geen probleem! We maken de keuken graag op maat voor jou. Dit doen we bijvoorbeeld door het weglaten van kasten. Hierdoor wordt er gemakkelijk meer ruimte gecreëerd. Ook kunnen we het werkblad korter maken, mits het materiaal dit toelaat. Heb je juist wat meer ruimte tot je beschikking in de keuken? Dan is het mogelijk om extra kasten te bestellen. Wil je de keuken in een andere vorm? Dan doen we dit door het plaatsen van een nieuw werkblad.

Werkblad

De showroomkeukens zijn allemaal voorzien van de beste kwaliteit werkbladen. Wil je een ander werkblad? Dat kan! Past natuursteen niet helemaal bij jou, maar heb je liever een kunststof werkblad? Dan passen wij het werkblad graag voor jou aan, zodat de keuken volledig aan jouw wensen voldoet. Komt het werkblad niet helemaal goed tot zijn recht qua maatvoering? Ook dan passen wij het werkblad graag voor je aan. Hierdoor weet je zeker dat jouw keuken perfect past en dat deze volledig naar jouw wens is. Zoals je merkt zijn er veel mogelijkheden om de complete showroomkeukens volledig naar jouw wens te maken.

Hulp nodig met het vinden van jouw showroomkeuken?

Neem contact met ons op, wij gaan voor je op zoek! ma t/m vr zijn we bereikbaar van 9:00 tot 20:00.