• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Eiland showroomkeukens

Ben je op zoek naar een showroomkeuken met eiland? Bekijk dan welke keuken het beste bij jouw wensen past. Door middel van de handige filters kun je precies selecteren welke kleur, prijs en merk je in gedachten hebt. Een showroom keuken eiland zorgt voor een luxe uitstraling en is bovendien zeer functioneel. Deze keukenopstelling biedt veel ruimte, waardoor je uitgebreid kunt koken.

Populaire eiland showroomkeukens

Waarom een showroomkeuken met eiland?

Showroomkeukens met eiland staan heel mooi in een grote keuken. Het is echter ook mogelijk om deze keuken in een kleine ruimte te plaatsen. De keukeneilanden zijn zeer populair vanwege de vele voordelen die deze keukenvorm te bieden heeft. Zo kun je met meerdere mensen tegelijkertijd koken zonder dat je elkaar in de weg staat. Ook biedt de keuken veel opslagruimte en een groot werkoppervlak. Op deze manier kun je genieten van een ruim werkoppervlak om de meest heerlijke gerechten te maken. Bovendien geeft de showroomkeuken met eiland een luxe sfeer aan de ruimte. De keuken is perfect te combineren met andere keukenopstellingen. Zo is een showroomkeuken in een hoek een praktische mogelijkheid. De hoekkeuken combineert namelijk prachtig met een eiland en maakt gebruik van de loze ruimte. Ook kun je de keuken in verschillende stijlen ontwerpen. Kies je voor hout, industrieel of een landelijke keuken? Om extra gezelligheid in de keuken te creëren, plaats je een zitgedeelte aan het eiland. Zo kun je genieten van een heerlijke plek om samen te eten.

Showroom keukeneiland kopen?

Eilandkeukens zijn zeer geschikt voor woonkeukens. Eilandkeukens zijn er in drie varianten. Bij een kookeiland bevindt de kookplaat zich op het eiland, waardoor je gezellig met meerdere mensen tegelijk kunt koken. Het spoeleiland is een fijne optie wanneer je veel ruimte wilt hebben tijdens het afwassen. Heb je een kleine ruimte? Kies dan voor een showroom schiereiland. Hierbij heb je aan één zijde loopruimte nodig, waardoor deze optie zeer ruimtebesparend is. In de toonzaal keukens met eiland zie je de keukens in diverse opstellingen en stijlen. Wil je graag profiteren van een voordelige keuken met eiland? Bekijk de eiland keukens dan in de desbetreffende outlet en bestel de keuken die bij jou past. De keukens worden volledig naar jouw wensen aangepast. Wil je een marmeren keukenblad of een betonnen keukenblad? Wil je hoge kasten of vooral lage, compacte keukenkasten? Wat jouw wensen ook zijn, bij Showroomkeukenkopen.nl vind je de keuken die perfect bij jou past.