• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Rechte showroomkeukens

Men kiest vaak voor een rechte keuken wanneer er slechts een kleine ruimte beschikbaar is. Een rechte showroomkeuken biedt vele voordelen. Zo is de rechte keuken zeer compact en neemt minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een u-keuken of een hoekkeuken. Dit komt doordat de rechte keuken maar één wand van de ruimte in beslag neemt. Benieuwd naar deze keukenopstelling? Lees dan snel verder en bekijk onze ruime collectie.

Populaire rechte showroomkeukens

De rechte showroomkeuken biedt veel mogelijkheden

Zoals we hierboven al benoemen is de rechte keuken een fijne keuze als je over een kleinere ruimte beschikt. Doordat de keuken maar één wand in beslag neemt past deze in vrijwel iedere ruimte. Ook in een grote ruimte komt de rechte keuken mooi tot zijn recht. Plaats deze keuken over de hele breedte van de ruimte en maak van deze ruimte een echte blikvanger. Liever twee grote keukenblokken plaatsen? Ook dat is mogelijk! Plaats de keukenblokken tegenover elkaar en geniet van extra werk- en kastruimte. De meest gebruikelijke lengtematen van de rechte keuken zijn drie of vier meter. Dit zorgt voor een optimale werkdriehoek. Je kunt dan perfect de vaatwasser, kookplaten, koelkast en spoelbak kwijt. Heb je heel veel ruimte tot je beschikking? Dan is een rechte keuken van vijf meter wellicht een betere optie voor je. Uiteraard is het ook mogelijk om voor andere afmetingen te kiezen. De rechte showroomkeuken kun je helemaal naar jouw wens inrichten.

Rechte showroomkeuken kopen?

Wil je jouw ruimte voorzien van een functionele, rechte showroomkeuken? Bekijk de rechte showroomkeukens dan in ons ruime assortiment en bestel de keuken die bij jou past. Wil je de rechte keuken voorzien van hoge kasten, zoals hoge klepkasten of opbergkasten voor extra opbergmogelijkheden? Ook dat is mogelijk. De keuken is volledig naar jouw wens aanpasbaar. Je kunt bij ons alle kanten op, want we hebben zowel strakke, moderne rechte showroomkeukens als landelijke, sfeervolle rechte showroomkeukens. Zo is er voor ieder wat wils. Zoals je merkt kun je met de rechte keuken heel veel kanten op. Je hebt dus veel opties om uit te kiezen!