• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Rode showroomkeukens

Is een rode showroomkeuken iets voor jou? Rood straalt kracht uit! De rode keuken is dan ook een passievolle, energieke keuken. Rood is een ontzettend pittige, unieke accentkleur in iedere keuken. In ons ruime assortiment vind je niet alleen rode showroomkeukens, maar ook combinaties van rode showroomkeukens met een neutrale kleur zoals, wit, grijs of zwart. Benieuwd welke rode showroomkeuken bij jou past? Neem dan een kijkje in onze collectie of lees onder de collectie rode showroomkeukens verder voor meer informatie.

Populaire rode showroomkeukens

 

Bekijk alle rode showroomkeukens >​​​​​​​

Donkerrode keuken

Rode showroomkeukens zijn uniek en dankzij de rode kleur stralen ze passie en energie uit. Wil jij deze energie naar jouw woning halen? Dan is een rode showroomkeuken wellicht wel wat voor jou. Bij het binnenlopen van de rode keuken word je vanzelf energiek. De showroomkeukens in het rood zijn verkrijgbaar in talloze tinten. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en vind een showroomkeuken in het rood die bij jou past. De ossenbloedrood keuken bijvoorbeeld is een kleur die nooit zal vervelen. De bordeauxrode keuken is een geweldige optie als je houdt van donkerrode keukens. Houd je van felrood? Dan past de Ferrari rode showroomkeuken bij jou. Felrood past mooi in een design keuken of een moderne keuken. Een industriële showroomkeuken in een rode kleur is ook mogelijk. Ga voor een industriële stenen muur in een baksteenrode kleur voor een authentiek, nostalgisch effect. Of wat dacht je van rode tegels in de keuken? Dat is een subtiele manier om een prachtige rode tint te verwerken in de keuken. Zoals je merkt kun je qua roodtinten vele kanten op. Welke kleur rood past het beste bij jou?

Opstelling rode keuken

Onze rode showroomkeukens zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Wil je een rode hoekkeuken, een rode rechte keuken, een rode keuken met kookeiland of een rode parallel keuken? De keuze is aan jou. Creëer een prachtig rode designkeuken of een rode klassieke keuken en geniet dag in dag uit van een unieke keuken. Alhoewel je bij een klassieke keuken niet snel aan de kleur rood denkt, is dit toch een zeer stijlvolle optie. Zo is de bordeauxrode keuken een goede keuze voor in een klassiek interieur. Ook is rood goed te combineren met de houten keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eikenhouten keuken met rode keukenkasten of een donkerrood keukenblad?

Rode showroomkeuken kopen

Ben je verliefd geworden op een van onze rode showroomkeukens? Dat is niet gek! Rood is tenslotte de kleur van de liefde. Bezoek de vestiging waar jouw favoriete showroomkeuken staat. Wil je wat aanpassen? Dat kan! De keuken wordt namelijk volledig naar jouw wens aangepast. Wil je een natuurstenen werkblad of een werkblad van beton? Wat jouw wens ook is, de adviseurs helpen je graag. Ook qua opstellingen en keukenapparatuur kun je verschillende kanten op. Een keuken is een aankoop voor de lange termijn. Je wilt hier dus zeker een aantal jaren van genieten. Dat begrijpen wij heel goed! Vandaar dat wij willen dat jouw keuken volledig aan jouw wensen voldoet.

Meest gezochte keuken kleuren