• Ma t/m vr bereikbaar 9:00-21:00 | za / zo 10:00-17:00 | op 06-22405210

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Zakelijk

Ook voor zakelijke toepassingen is een showroomkeuken vaak heel interessant. Of het nu gaat om een enkele keuken voor in een bedrijfs- of winkelpand of om een complex van meerdere woningen. Omdat Showroomkeukenkopen.nl samenwerkt met verschillende keukenspeciaalzaken met meerdere vestigingen komen de showroommodellen vaak met tientallen tegelijk beschikbaar. Verschillende zaken hebben in al hun vestigingen keukens in dezelfde opstelling en stijl staan en deze gaan vaak gelijktijdig uit de collectie. Dat maakt groot inkopen tegen een lage prijs mogelijk. Denk aan vakantiehuizen of studentenhuizen met hetzelfde soort keukens.

Op showroomkeukenkopen.nl vind je het grootste aanbod showroomkeukens van Nederland allemaal met kortingen tot wel 70% korting en allemaal direct mee te nemen.

 

Meerdere keukens in dezelfde opstelling en stijl

Door ons grote aanbod aan showroomkeukens kunnen wij meerdere keukens in dezelfde opstelling en stijl leveren, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

Keukens zijn aanpasbaar en direct af te halen

Onze keukens staan al voor je klaar in de diverse showrooms. Wil je nog iets aanpassen, zoals het werkblad of de apparatuur? Bespreek met de adviseur wat er mogelijk is.

Een offerte op maat? Of een grotere afname?

Specifieke ideeën of wensen? Showroomkeukenkopen.nl maakt een persoonlijke offerte voor je. Dit is ook mogelijk bij grootschalige afnames van keukens.

Altijd persoonlijk contact met een adviseur

Bij Showroomkeukenkopen.nl staat er altijd een professionele adviseur voor je klaar. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op; onze adviseurs staan je graag te woord.

Hulp nodig met het vinden van jouw showroomkeuken?

Neem contact met ons op, wij gaan voor je op zoek! ma t/m vr zijn we bereikbaar van 9:00 tot 21:00 | za / zo 10:00 tot 17:00.

Zakelijke aanvraag

Zakelijke aanvraag
Bezig met een project en op zoek naar een grotere afname van (dezelfde) keukens? Vul hieronder je gegevens in en waar de keukens aan moeten voldoen (denk hierbij aan kleur, afmetingen etc.) dan gaan wij voor jou op zoek en doen we je een passend voorstel! Heb je nog vragen? Bel dan 06-22405210.

Gegevens worden alleen gebruikt om de aanvraag te bespreken.