• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Hoe het werkt

Stap 1.

Vind jouw showroomkeuken met onze handige filters

Op Showroomkeukenkopen.nl zoek je jouw droomkeuken uit tussen het grootste aanbod showroomkeukens van heel Nederland. Met behulp van onze handige filters maak je eenvoudig een selectie op basis van kleur, stijl, opstelling, formulenaam, prijs en het merk. Hiermee blader je gemakkelijk tussen de verschillende showroomkeukens en vind je gegarandeerd jouw droomkeuken. Zie je een keuken die naar jouw wens is, maar wil je deze in een andere opstelling? Dan kunnen ze deze altijd aanpassen naar iets wat beter past bij jouw situatie. Zo maken ze van een eilandkeuken met een paar eenvoudige handelingen een rechte of hoekkeuken! Ook is het wisselen van apparaten relatief eenvoudig, dus let bij het uitzoeken van je nieuwe keuken vooral op de kleur, stijl en de prijs.

Bekijk alle showroomkeukens.

Stap 2.

Maak een afspraak

Zie je een keuken die je direct bevalt of waar je mogelijk in geïnteresseerd bent? Plan dan een bezichtiging via het formulier dat je kan vinden bij de desbetreffende keuken. De winkel neemt dan binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te plannen. Tot die tijd houden zij de keuken voor je apart, hij is dan exclusief beschikbaar voor jou en niet te koop voor anderen. Tijdens de afspraak vertelt een adviseur je ter plekke meer over de keuken en de aanpassingsmogelijkheden. Want er kan zoals gezegd meer met een showroomkeuken dan je misschien denkt. Naast dat je de opstelling kunt aanpassen, kun je ook tegen een meerprijs kiezen voor een ander blad of andere apparatuur. Kom je niet op het afgesproken tijdstip, dan kunnen we de keuken niet langer voor je vasthouden en dan geldt weg = écht weg.

Lees hoe wij werken.

Stap 3.

Gefeliciteerd met je nieuwe keuken!

Na aankoop van je nieuwe showroomkeuken kun je deze zelf demonteren in de showroom, vaak zelfs dezelfde dag nog. En heb je hulp nodig bij demonteren en/of vervoer? Ook dat regelen ze graag voor je! Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden in de showroom. De adviseurs staan je graag te woord. Zo geniet je binnen zeer korte tijd van je nieuwe keuken. We zeggen niet voor niets: jouw keuken is er al! Monteer vervolgens je nieuwe showroomkeuken en geniet jarenlang van een kwalitatieve keuken tegen een topprijsje!