• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Zwarte showroomkeukens

Met een zwarte showroomkeuken maak je een statement. Je tovert de ruimte namelijk om tot een stijlvol, hip geheel. Wie denkt dat een zwarte keuken donker en sip is heeft het flink mis. De zwarte keuken is namelijk sfeervol en chique en straalt exclusiviteit uit. De showroomkeuken in het zwart kan bovendien goed gecombineerd worden met natuurlijke materialen zoals hout en hardsteen. Op deze manier creëer je een unieke, stijlvolle ruimte. Wil jij zo’n unieke keuken in jouw woning? Lees dan snel verder en bekijk de mogelijkheden in onze ruime collectie.

Populaire zwarte showroomkeukens

Zwarte keuken; mat of hoogglans

Black is back en dat merk je aan alles. Tijdschriften en sociale media staan vol met inspirerende, stijlvolle zwarte keukens. Heb je voldoende natuurlijk lichtinval in de keuken? Dan komt een zwarte keuken onwijs mooi tot zijn recht. Met zwart heb je veel mogelijkheden in de keuken. De zwarte showroomkeuken biedt meerdere manieren van afwerken aan. Er zijn verschillende soorten lak- en glansmogelijkheden. Wil je een moderne keuken? Ga dan voor een strakke, zwarte hoogglans keuken. Wil je liever een rustig ogende, stijlvolle keuken creëren? Dan past een mat zwarte keuken wellicht beter bij jou.

Zwarte keuken met hout

Ben je op zoek naar een keuken met een klassieke of industriële uitstraling? Combineer de zwarte keuken dan met natuurlijke materialen zoals hout of marmer en voeg elegante of juist robuuste ornamenten toe. Een zwarte keuken met hout haalt de natuur letterlijk in huis. Deze keuken straalt een en al rust uit. Een zwart eiken keuken of een houten keuken met een mat zwart blad zijn stijlvolle mogelijkheden. Wil je hout niet compleet doorvoeren in de keuken? Dan is een zwarte keuken met houten blad wellicht een optie voor je

Zwarte keuken met eiland

Beschik je over een grote keukenruimte? Dan is een zwarte keuken met eiland een stijlvolle keuze. De zwarte eilandkeuken is een luxe keuken die exclusiviteit uitstraalt. Geniet van een praktische, stijlvolle keuken met een zwart kookeiland. Heb je wat minder ruimte tot je beschikking? Dan is een zwarte hoekkeuken waarschijnlijk een beter passende keuze.

Zwarte elementen in de keuken

Ook zwarte accessoires zijn onmisbaar in een zwarte keuken. Wat dacht je van zwarte pannen of een zwarte kraan in de keuken? Of wat dacht je van een zwarte achterwand in de keuken? Op deze manier maak je van jouw ruimte een stralend, stijlvol geheel. Dit kun je realiseren door de muur te bedekken met sierlijke, zwarte tegels in de keuken. Ook handgrepen voor de keuken in het zwart, een keukenkast in het zwart of een zwarte wasbak in de keuken zijn stijlvolle zwarte elementen.

Zwarte showroomkeuken kopen

Ben jij geïnteresseerd in zwarte keukens en wil je graag een zwarte showroomkeuken kopen? Bekijk de zwarte keuken showroommodellen dan bij Showroomkeukenkopen.nl en vind keukens in alle stijlen, opstellingen en prijzen! Welke stijl je ook wil creëren, met een zwarte showroomkeuken kan het. Schroom niet en vind je droomkeuken bij Showroomkeukenkopen.nl.

Meest gezochte keuken kleuren