• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Het keuken koopproces

Voor een betaalbare, kwalitatieve keuken die snel leverbaar is, kun je terecht bij Showroomkeukenkopen.nl. Deze kwalitatieve keukens maken in de winkels van bekende keukenaanbieders plaats voor nieuwe modellen en worden tegen een lagere prijs dan de nieuwwaarde aangeboden. Een goede deal dus! Heb jij interesse in een betaalbare showroomkeuken die je ook nog eens snel in huis hebt? Lees hier hoe het koopproces in zijn werk gaat.

Showroomkeuken online uitzoeken

De eerste stap is het uitzoeken van jouw favoriete keuken op Showroomkeukenkopen.nl. Op deze website vind je de beschikbare showroomkeukens van alle gerenommeerde keukenaanbieders verzameld op een plek. Filter op prijs, stijl, kleur en opstelling en je ziet een selectie naar keuze. Heb je een keuken naar jouw wensen gevonden? Plan dan een bezichtiging. De aanbieder neemt dan binnen een werkdag contact met je op om de keuken te bezichtigen. Bovendien reserveren ze de keuken voor je tot je langs bent geweest, zodat je zeker weet dat deze er nog is zodra je gaat kijken.

Maak je keuze

Als je de betreffende vestiging bezoekt, dan laat een adviseur de showroomkeuken van jouw keuze zien. Gezamenlijk bespreken jullie of er aanpassingen gewenst zijn en wat de mogelijkheden zijn. Van sommige showroomkeukens kunnen de fronten, het werkblad, de opstelling, de apparatuur en de afmetingen aangepast worden. Als je je keuze gemaakt hebt, krijg je een offerte op maat ter goedkeuring. Met de adviseur maak je vervolgens een afspraak wanneer je de keuken in de winkel op kunt halen. Als je niet hoeft te wachten op aanpassingen, kan het heel snel gaan! De keuken hoeft immers alleen gedemonteerd te worden en kun je hem direct meenemen.

Showroomkeuken kiezen

Heb je interesse in een betaalbare, kwalitatieve keuken met kortingen tot 70%? Bekijk dan de collectie showroomkeukens en plan een bezichtiging bij de betreffende vestiging. Maak een afspraak om de keuken op te halen en geniet snel van je nieuwe aanwinst!