• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Levertijd showroomkeukens

Je hebt de knoop doorgehakt: je gaat een nieuwe keuken kopen! Maar de levertijd van de keuken valt ontzettend tegen. Je wilt niet zo lang wachten. De levertijd van een nieuwe keuken ligt vaak tussen de vier en twaalf weken. De gemiddelde levertijd van een nieuwe keuken verkorten hoeft niet ten koste te gaan van de kwaliteit. Een showroomkeuken is namelijk instapklaar, waardoor de levertijd van een showroomkeuken veel korter is. Benieuwd naar de andere voordelen van een keuken met een snelle levertijd? Lees dan snel verder.

Snelle levertijd

Hoe kan het nou dat wij jouw keuken zo snel kunnen leveren? Dat komt doordat onze keukens kant-en-klaar zijn. Wanneer een keuken nog geheel op maat gemaakt moet worden of er gewacht moet worden op de leverancier, kan de levertijd al snel behoorlijk oplopen. Wij hoeven hier niet op te wachten en kunnen zo jouw droomkeuken direct leveren. Kun je niet te lang wachten op je nieuwe keuken vanwege een verhuizing of een versleten keuken? En wil je dus een keuken met een snelle levertijd? Dan is een showroomkeuken van Showroomkeukenkopen.nl de oplossing voor jou.

Hoe werkt het?

Als je op Showroomkeukenkopen.nl jouw favoriete keuken gezien hebt, plan dan een bezichtiging. De aanbieder neemt dan binnen 24 uur contact met je op om een vrijblijvende afspraak te plannen. Deze houdt de keuken vast tot je langs bent geweest, zodat je zeker weet dat deze er nog is als je de winkel bezoekt. Tijdens jouw bezoek laat de adviseur jouw favoriete keuken zien. Hij kan jou alles over de showroomkeuken vertellen. Bij sommige showroomkeukens is het mogelijk elementen aan te passen zoals het werkblad, de fronten, opstelling of apparatuur. In dat geval moet je wachten op de aanvullingen. Is dat niet het geval en ben je helemaal tevreden met de showroomkeuken zoals hij er staat? Dan maak je een afspraak met de adviseur wanneer je de keuken komt demonteren om deze dan direct mee te nemen. Zo eenvoudig is het!

De voordelen van Showroomkeukenkopen.nl

Het is een unieke mogelijkheid om te genieten van een snelle levering van jouw nieuwe keuken. Vele keukenzaken hanteren een aantal weken of zelfs maanden voor het leveren van de keuken. Naast een snelle levering geniet je met een showroomkeuken van Showroomkeukenkopen.nl ook nog eens van een zeer hoge kwaliteit. Zo vind je in onze ruime collectie keukens van merken als SteinhausSiematicNext125 en Barletti. Ook de keukenapparatuur is inbegrepen. Alle keukenapparatuur zijn afkomstig van A-merken. Quooker, Bora, Bosch, Siemens en Miele zijn namen die je voorbij ziet komen in onze showroomkeukens. Deze merken staan stuk voor stuk voor hoge kwaliteit en een stralend, bijpassend design. Bovendien zijn vele keukenzaken bij ons aangesloten, waardoor je niet ver hoeft te rijden voor het bezichtigen van jouw droomkeuken.

Jouw showroomkeuken snel in huis

Heb jij een showroomkeuken gezien die aan al jouw wensen voldoet? Plan dan een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging kun je al jouw keuken vragen stellen.