Ma t/m vr bereikbaar 10:00-22:00 | za 10:00-18:00 | op 06-22405210
 • Complete keukens voor bodemprijzen
 • Grootste aanbod van Nederland
 • 1 jaar garantie
 • Showroomkeuken snel in huis

  Als je een keuken nieuw koopt, dan duurt het soms even voordat je deze in huis hebt. De gemiddelde levertijd kan oplopen van weken tot zelfs maanden, afhankelijk van het merk, het materiaal en de apparatuur die je gekozen hebt. Wil je jouw nieuwe keuken snel in huis hebben, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of omdat je oude keuken niet meer voldoet? Bekijk dan onze collectie showroomkeukens, want jouw keuken is er al!

  Showroomkeuken meteen meenemen

  Koop je bij een keukenaanbieder een geheel nieuwe keuken op maat, dan moet je rekening houden met een langere levertijd. Deze kan soms oplopen naar een aantal maanden, omdat een keuken op maat maken nu eenmaal tijd kost en er vaak meerdere partijen bij betrokken zijn. Als je die tijd niet hebt, dan bieden we bij Showroomkeukenkopen.nl de oplossing. Als je een keuken hebt gezien die past bij jouw smaak en wensen, dan is deze direct leverbaar. 

  Hoe werkt het?

  Als je op Showroomkeukenkopen.nl jouw favoriete keuken gezien hebt, plan dan een bezichtiging. De aanbieder neemt dan binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te plannen. Deze houdt de keuken vast tot je langs bent geweest, zodat je zeker weet dat deze er nog is als je de winkel bezoekt. Een adviseur laat je bij het bezoek aan de showroom de keuken zien. Bij sommige showroomkeukens is het mogelijk elementen aan te passen zoals het werkblad, de fronten, opstelling of apparatuur. In dat geval moet je wachten op de aanvullingen. Is dat niet het geval en ben je helemaal tevreden met de showroomkeuken zoals hij er staat? Dan maak je een afspraak met de adviseur wanneer je de keuken komt demonteren om deze dan direct mee te nemen. Zo eenvoudig is het!

  Jouw showroomkeuken snel in huis

  Heb jij een showroomkeuken gezien die je mooi vindt en zo snel mogelijk in huis wilt hebben? Plan dan een bezichtiging.