• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Grijze showroomkeukens

Wie denkt dat een grijze showroomkeuken saai is heeft het flink mis. Er is een breed scala aan grijze tinten met verschillende afwerkingen. De grijze keuken is hierdoor perfect te combineren met andere stijlen, accessoires en kleuren. Benieuwd welke grijze showroomkeuken het beste bij jou past? Dankzij de handige filters kun je precies selecteren welke prijs en merk je in gedachten hebt. Bekijk in ons ruime assortiment direct welke showroomkeuken jou het meeste aanspreekt.

Populaire grijze showroomkeukens

Lichtgrijze keuken

Grijs is perfect te combineren met verschillende materialen, stijlen en kleuren. De lichtgrijze showroomkeuken heeft een rustgevende uitstraling. De lichtgrijze keuken komt in iedere keukenstijl goed tot zijn recht. Houd je van strakklassiek of landelijk? Laat je inspireren door de grijze showroomkeukens met verschillende afwerkingen. Zo zorgt een hoogglans keuken voor een moderne uitstraling, terwijl een mat grijze keuken met houten blad een landelijke sfeer in huis haalt. Speel met kleuren en kies voor een bijzondere uitstraling in de ruimte. De grijs groene keuken zorgt voor een unieke uitstraling, maar ook een keuken in blauw met grijs is een excentrieke keuze. Wil je de grijze kleur goed op laten vallen? Kies dan voor grijze tegels in de keuken. De grijze tegels vormen ware blikvangers. Zoals je merkt kun je met de grijze showroomkeuken vele kanten op. Wat jouw wensen ook zijn, bij Showroomkeukenkopen.nl vind je een showroomkeuken waar je hoe dan ook jarenlang van geniet.

Donkergrijze keuken

Waar de lichtgrijze showroomkeuken rust uitstraalt, geeft een donkergrijze showroomkeuken juist wat meer karakter aan de ruimte. De donkergrijze keuken geeft de keuken bovendien een stoere, robuuste uitstraling. Ook kun je kiezen voor een andere bijpassende kleur in de keuken. Grijs verhoogt namelijk de intensiteit van andere kleuren. Zo zorgt een groene, blauwe of rode kleur in combinatie met grijs voor een authentiek, sfeervol geheel. Plaats bijvoorbeeld een keukenkast in het grijs in combinatie met groene en witte accessoires voor een speels, stijlvol geheel. Houd je van een luxe uitstraling? Dan is een grijze keuken met zwart blad een goede keuze. Door de toevoeging van het zwarte blad creëer je een luxe uitstraling. Is zwart iets te donker voor je? Dan is een antraciet grijze keuken een perfect alternatief. Antraciet grijs is bovendien een zeer elegante kleur die zorgt voor een aangename sfeer.

Opstelling grijze keuken

De grijze showroomkeuken is verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Van een grijze hoekkeuken tot aan een grijze keuken met kookeiland: alles is mogelijk! Heb je een minder grote ruimte tot je beschikking? Ook dan staat de grijze kleur goed. In ons assortiment vind je ook bijzonder mooie kleine grijze keukens. Hoe klein of groot jouw keuken ook is, grijs kan altijd! Houd je van natuurlijke materialen in je woning? Combineer de grijze showroomkeuken dan met een werkblad van hout of natuursteen, zoals marmer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grijs werkblad van graniet in de keuken?

Grijze showroomkeuken kopen

Wil jij jouw ruimte voorzien van een grijze showroomkeuken? Bekijk de diverse showroomkeukens dan in ons ruime assortiment. Wil je graag profiteren van een voordelige grijze showroomkeuken? Bekijk de keukens dan in onze outlet en bestel de keuken die het beste bij jou past. Wil je een matte of glanzende afwerking? Jouw wensen vervullen wij graag. Bij Showroomkeukenkopen.nl vind je dan ook de keuken die bij jou past.

Meest gezochte keuken kleuren