• Ma t/m vr bereikbaar 9:00-21:00 | za / zo 10:00-17:00 | op 06-22405210

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Landelijke showroomkeukens

Natuurlijke materialen en warme, zachte kleuren staan in de landelijke showroomkeuken centraal. Warmte en gezelligheid zijn aspecten die de landelijke keukenstijl zo aantrekkelijk maakt. De landelijke showroomkeuken is een keukenstijl die functioneel, stijlvol, maar toch erg huiselijk is. Benieuwd of de landelijke showroomkeuken iets voor jou is? Lees dan snel verder en bekijk onze ruime collectie landelijke showroomkeukens.

Populaire landelijke showroomkeukens

Natuurlijk materiaal

Materialen leveren een belangrijke bijdrage aan de keuken. Niet alleen omdat ze functioneel moeten zijn, maar ook omdat ze voor een groot deel de sfeer in je ruimte bepalen. De landelijke keuken maakt veel gebruik van natuurlijke materialen. Op deze manier wordt de landelijkheid van de keukenstijl naar jouw woning gehaald. De meest gebruikte materialen zijn hout, aluminium, beton en steen. Hout vormt de basis van de landelijke keukenstijl. Warmte wordt gecreëerd door de verschillende soorten hout. Aluminium is krasvast en kan goed tegen een stootje. Ook beton is een fijn materiaal in de keuken. Wanneer je kiest voor een landelijke keuken van beton, kies je voor een stoere, robuuste keuken. Wil je liever een iets zachtere uitstraling creëren? Kies dan voor een landelijke keuken van natuursteen, zoals marmer of Belgisch hardsteen. Belgisch hardsteen zorgt voor een uniek karakter, doordat de structuur en kleur van dit materiaal altijd verschilt. Let bij de keuze voor het materiaal altijd goed op het onderhoud. Het ene materiaal is net wat makkelijker te onderhouden dan het andere materiaal. 

Landelijke showroomkeuken kopen?

In ons ruime assortiment vind je diverse landelijke showroomkeuken opstellingen. Wil je een houten landelijke keuken? Of wil je toch liever een landelijke keuken van natuursteen? De keuze is aan jou. Ook qua kleuren kun je vele kanten op. Houd je van een lichte keuken? Dan is een witte landelijke keuken wellicht iets voor jou. Heb je liever een donkere ruimte? Dan is de zwarte landelijke keuken een goede optie. Ook is een landelijke keuken in zachte bruin- of zachte groentinten een bijzonder mooi geheel. Heb je een keuken gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Bestel deze keuken dan en profiteer van scherpe prijzen. Heb je vragen over de keuken of wil je weten welke apparatuur het beste in de keuken past? Stel je vragen dan aan een van onze online adviseurs of bel, mail of stuur ons een WhatsApp bericht. Met een keuken van Showroomkeukenkopen.nl geniet je jarenlang van een stijlvolle keuken van topkwaliteit.