• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Blauwe showroomkeukens

De blauwe showroomkeuken is een sfeervolle en warme keuken. De verschillende soorten blauw zorgen voor de gewenste sfeer. Daarnaast is een blauwe keuken opvallend en authentiek. Van blauwe tegels in de keuken tot blauwe keukenkastjes: blauw maakt je keuken uniek. Wil jij jouw woning voorzien van zo’n stijlvolle, blauwe showroomkeuken? Bekijk dan onze ruime collectie of lees hieronder meer over deze prachtige kleur keuken.

Populaire blauwe showroomkeukens

 

Bekijk alle blauwe showroomkeukens >​​​​​​​

Donkerblauwe keuken

Welke blauwe keuken past het beste bij jou? Wanneer je houdt van een uitgesproken keuken is de donkerblauwe keuken wellicht iets voor jou. Een keuken in het donkerblauw is bovendien goed te combineren met lichte kleuren of grijstinten. Geef de keukenmuur bijvoorbeeld een prachtige lichtgrijze kleur of plaats keukenapparatuur in lichte kleuren voor een stijlvol geheel. Ook is het prachtig om de donkerblauwe keuken te combineren met houten elementen. Het uitgesproken blauw geeft kracht aan de keuken en het hout maakt de keuken wat rustiger. Een goede combinatie dus. Een van de donkerblauwe keukens is de oud blauwe keuken. De oud blauwe keuken is een goede keuze wanneer je van de landelijke stijl houdt. Kies voor een Delfts blauwe kleur en creëer een oud Hollands blauw keuken. Het Oudhollandse uiterlijk zorgt voor een nostalgisch gevoel.

Lichtblauwe keuken

Ga je liever voor een rustigere keuken? Dan past de lichtblauwe keuken wellicht beter bij jou. Een keuken in het lichtblauw heeft een vriendelijke, vrolijke uitstraling. Daarnaast is de lichtblauwe keuken perfect te combineren met zowel donkere als lichte kleuren. Wij hebben lichtblauwe keukens die passen bij iedere keukenstijl. Een antiek blauwe keuken maakt je klassieke keuken compleet. De antiek blauwe keuken wordt vaak gecombineerd met passende, klassieke elementen, zoals elegante kranen en sierlijke handgrepen. In een moderne of design keuken past ijsblauw heel goed. De ijsblauwe keuken zit qua kleur tussen blauw en grijs in en heeft een zachte uitstraling. Houten elementen, zoals een houten aanrechtblad of houten keukenkastjes passen perfect bij de ijsblauwe keuken.

Blauwe showroomkeuken kopen

Een blauwe showroomkeuken is uniek en zeer modieus. Wil jij een blauwe showroomkeuken? Dan ben je bij Showroomkeukenkopen.nl aan het juiste adres. Met onze ruime collectie blauwe showroomkeukens heb jij genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Naast blauwe keukens met hout of blauwe keukens met metaal, zijn er ook blauwe steen keukens. Deze blauwe steen leent zich perfect als werkblad, gootsteen, op de achterwand of vloer. Mogelijkheden genoeg!

Meest gezochte keuken kleuren