• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Greeploze showroomkeukens

Creëer een elegante en rustige uitstraling met een greeploze showroomkeuken. Bij Showroomkeukenkopen.nl vind je verschillende greeploze keukens met diverse afmetingen, opstellingen en kleuren. Doordat deze showroomkeuken greeploos is worden andere technieken toegepast om de keukendeuren en -lades te openen. Smalle openingen of greeplijsten zien we veel terug in deze keuken. Een push-to-open systeem is helemaal handig, want hierbij openen de lades en kasten al door slechts een duwtje te geven. Ideaal toch? Benieuwd naar de greeploze showroomkeukens van Showroomkeukenkopen.nl? Neem dan snel een kijkje in het ruime assortiment en vind jouw favoriet.

Populaire greeploze showroomkeukens

Voor- & nadelen greeploze keukens

Kiezen voor een greeploze showroomkeuken betekent kiezen voor een strakke uitstraling en een hoge functionaliteit. Greeploze keukenkasten hebben een rustig front zonder kader, waardoor de strakke uitstraling wordt gecreëerd. Doordat de lades en kasten eenvoudig opengaan door slimme systemen of simplistische toepassingen, geniet je van een hoog gebruiksgemak. Deze showroomkeukens zijn bovendien vrijwel altijd voorzien van de moderne soft motion techniek. Door dit innovatieve systeem sluiten de lades en deuren zacht en geruisloos. Dit voorkomt beschadigingen aan de lades en kasten. Een ander voordeel van de greeploze showroomkeuken is dat de keuken optisch groter lijkt. Dit komt doordat de grepen niet zichtbaar zijn en daardoor lijkt de keuken als het ware te zweven. Bovendien zijn de fronten eenvoudiger schoon te maken zonder grepen. Heb je een kleine ruimte? Dan is een greeploze keuken ideaal. De greeploze keuken kent weinig nadelen. Wel kan het greeploze push-to-open systeem in het begin even wennen zijn. Daarnaast zijn vingerafdrukken eerder zichtbaar, doordat je de lades en kasten indrukt.

Semi greeploze keuken

Vind je een greeploze keuken mooi, maar wil je toch kastdeuren en lades met grepen? Dan is een semi greeploze keuken wellicht iets voor jou. Een semi greeploze keuken heeft wel de uitstraling van een strakke keuken, maar heeft dankzij de grepen toch een unieke uitstraling. Het voordeel van deze keuken is dat je de lades en deuren niet met een push-to-open systeem opent, maar met de grepen. Dit voorkomt vingerafdrukken op de lades. Mede hierdoor is de semi greeploze keuken modern en praktisch tegelijk. Bovendien heb je met de semi greeploze keuken ook de keuze uit diverse opstellingen. Of je nu op zoek bent naar een semi greeploze hoekkeukeneilandkeuken of parallelkeuken, je vindt het allemaal in ons ruime assortiment.

Witte greeploze keuken

De collectie greeploze showroomkeukens loopt zeer uiteen. Zo vind je snel een keuken met greeploos design die voldoet aan jouw wensen. De showroomkeukens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn voorzien van prachtige greeploze keukenkasten en lades. De witte moderne greeploze keukens zijn populair, doordat de kleur wit goed past bij de moderne uitstraling en de keuken ook nog eens optisch groter laat lijken. Daarnaast is de witte greeploze keuken verkrijgbaar in diverse afwerkingen. De keuken hoogglans wit met greeploos design of een keuken in mat wit met greeploos design zijn enkele stijlvolle mogelijkheden. Ook qua materiaalsoorten kun je diverse kanten op. Zo geeft een greeploze houten showroomkeuken een natuurlijke, rustige uitstraling en zorgt een greeploze industriële showroomkeuken juist voor een stoer en strak geheel. Bovendien zijn de showroomkeukens voorzien van keukenapparatuur van A-merken. Zo weet je zeker dat je niet alleen geniet van een showroomkeuken die qua stijl volledig bij jou past, maar ook qua gebruiksgemak.

Greeploze showroomkeuken kopen

Benieuwd welke showroomkeuken het beste bij jou past? Maak dan gebruik van de handige zoekfilters. Je selecteert eenvoudig op merk, prijs, opstelling, stijl, kleur en greep. Deze filters zorgen voor een snelle, gemakkelijke zoektocht naar jouw droomkeuken.