• Jouw keuken is er al

  • Meer dan 1000 keukens

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Industriële showroomkeukens

Waar denk jij aan bij een industriële showroomkeuken? Denk je aan stoere, donkere elementen in de keuken of denk je aan houten keuken met een retro tintje? Beide associaties zijn mogelijk. De industriële keukens zijn namelijk divers, maar hebben één ding gemeen; de robuuste uitstraling. Wil jij zo’n bijzondere, robuuste showroomkeuken in jouw woning plaatsen? Neem dan snel een kijkje in onze collectie en laat je inspireren!

Populaire Industriële showroomkeukens

Industriële woonkeuken

Wil je genieten van een stoere keuken waarin je ook nog eens heerlijk kunt ontspannen met vrienden? Dan is een industriële woonkeuken wellicht iets voor jou. In een woonkeuken vormen de keuken en de woonkamer samen één open ruimte. Het robuuste karakter in de gezellige woonomgeving zorgt voor een sfeervol geheel. In onze collectie vind je diverse keukens met een industriële look.

Landelijk, industrieel of modern industrieel?

Een showroomkeuken met een industrieel uiterlijk past erg mooi in een loft of omgebouwd bedrijfspand. In de industriële stijl is het namelijk gebruikelijk dat een deel van de constructie van de woning nog zichtbaar is. Dit benadrukt het robuuste, karakteristieke aspect van de industriële keukenstijl. Echter zien we tegenwoordig steeds vaker dat ook moderne huishoudens kiezen voor de industriële stijl. Dit komt doordat de industriële keukenstijl perfect combineert met andere stijlen. Een industrieel moderne keuken of een keuken met een industrieel design in een landelijk huis zijn bijzonder goede combinaties. Ook zien we steeds vaker dat men kiest voor een Industrieel design keuken. Deze unieke combinatie zorgt voor een luxe geheel.

Betonnen keukens/betonlook keukens

In de industriële keukens zien we grove materialen terug. Hierbij is beton vaak prominent aanwezig. In de beton keuken mag een stevig betonnen keukenblad niet ontbreken. Voor wat extra sfeer is een keuken van hout en beton ook een goede keuze. Het stoere effect van beton combineert uitstekend met de natuurlijke uitstraling van hout. Ook behoort een betonlook keuken tot de mogelijkheden. In de industriële keuken zien we betonlook regelmatig terug op de keukenkastjes, vloer of achterwand.

Industriële elementen

Om de industriële showroomkeuken helemaal af te maken mogen industriële elementen niet ontbreken. In de industriële keuken zien we diverse accessoires terug. Industriële keukenapparatuur of een industriële lamp in de keuken maken de keuken nog robuuster. Ook is een industriële afzuigkap in de keuken een passende toevoeging. Of wat dacht je van een keukenkast met een industrieel design? Denk hierbij aan een houten kast die niet perfect is afgewerkt. De ruwe uitstraling van deze kast draagt bij aan de industriële look in de keuken.

Industriële showroomkeuken kopen:

Wil jij een industriële keuken kopen? Bij Showroomkeukenkopen.nl vind je een ruim scala aan diverse industriële showroomkeukens. Zo vind je vast en zeker een showroomkeuken die bij jou past.