• Ma t/m vr bereikbaar 10:00-21:00 | za 10:00-18:00 | op 06-22405210

  • Complete keukens voor bodemprijzen

  • Grootste aanbod van Nederland

  • 1 jaar garantie

Magnolia showroomkeukens

Magnolia showroomkeukens zijn sfeervol en creëren een rustige uitstraling. De kleur magnolia is een lichte, bijna witte kleur. De magnolia showroomkeuken wordt door veel mensen dan ook de beige showroomkeuken genoemd. Lichte tinten in huis geven een gevoel van rust en ruimte. Het aanbrengen van een lichte kleur in de keuken laat de ruimte optisch groter lijken. Wil jij genieten van de rustige uitstraling van de magnolia keuken? Bekijk dan welke magnolia showroomkeuken bij jou past in onze ruime collectie.

Populaire magnolia showroomkeukens

 

Bekijk alle magnolia showroomkeukens >​​​​​​​

Waarom een magnolia showroomkeuken?

De kleur magnolia is perfect te combineren met verschillende opstellingen en keukenstijlen. Heb je een kleine ruimte? Dan is een magnolia hoekkeuken een goede keuze. De hoekopstelling is een slimme keuze, doordat deze opstelling optimaal gebruikmaakt van de beperkte ruimte en de lichte magnolia kleur zorgt voor ruimtelijkheid. Ook in grote ruimtes staat de magnolia showroomkeuken uitstekend. Wat dacht je van een kookeiland voorzien van de magnolia kleur? Met een kookeiland geniet je van een gezellige, open sfeer in je keuken. Wat keukenstijl betreft kun je met de magnolia showroomkeuken ook alle kanten op. Magnolia staat onwijs mooi in een landelijke keuken. Het rustige karakter van deze keuken wordt dankzij magnolia extra benadrukt. Zo is een magnolia werkblad in combinatie met een magnolia muur een onwijs mooie optie. Ook in een design showroomkeuken is magnolia een rustgevende, unieke toevoeging. Bovendien zijn de magnolia showroomkeukens zowel in hoogglans als in matte uitvoering verkrijgbaar. Dankzij de vriendelijke uitstraling van magnolia is het kiezen voor deze kleur in de keuken hoe dan ook een erg goede keuze.

Magnolia showroomkeuken kopen?

Op zoek naar een complete keuken die rust en vriendelijkheid uitstraalt? Dan biedt een magnolia showroomkeuken de uitkomst. Bovendien zijn onze magnolia showroomkeukens verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo geniet je van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Zie je een magnolia showroomkeuken die dicht bij jouw perfecte keuken in de buurt komt, maar wil je iets aanpassen? Bespreek de mogelijkheden dan met onze adviseurs. Zij zorgen er graag voor dat jouw perfecte keuken gerealiseerd wordt. Geef onze adviseurs een belletje, mail ze of stuur een WhatsApp. Wist je al dat onze showroomkeukens voorzien zijn van de beste A-merk keukenapparatuur? Door keukenapparatuur van merken zoals Miele, Bosch, Quooker en Smeg, wordt koken nog gemakkelijker. De prijzen van de showroomkeukens zijn allemaal inclusief keukenapparatuur. Bij Showroomkeukenkopen.nl kom je niet voor verrassingen te staan. Laat je inspireren door de ruime collectie magnolia showroomkeukens en kies jouw ideale keuken.